Kuulumisia vaalikentiltä

28.03.2023

Eduskuntavaalien loppukiri on meneillään. Viime kuukaudet ja viikot olenkin ahkerasti kiertänyt tapahtumissa eri puolilla Hämettä. Tykkään kohdata ihmisiä ja jutella mielen päällä olevista asioista. Kristillisdemokraattien upeaa vaaliohjelmaa ja linjauksia on myös ilo esitellä. On tullut varsin selväksi, että poliittiselle suunnanmuutokselle on todellista tarvetta ja kysyntää. 

En ole keksinyt mitään täysin uutta teemaa näihin vaaleihin. Ajattelenkin, että tähänastinen poliittinen vaikuttamistyöni kuntatasolla ja aluevaltuustossa kertoo puolestaan.  Toki vaalipiiri on laaja ja Päijät-Hämeen puolella olen vielä tuntemattomampi poliitikko. Säännöllinen mielipidekirjoittelu paikallislehdissä on tuonut ajatuksiani näkyville alueen lukijoiden keskuudessa. Teemoihini liittyviä  mielipidekirjoituksia ja blogitekstejä voitkin lukea myös täältä kotisivultani.

Tälläkin viikolla teen päivätyötäni pikkukoululaisten parissa. Eilen oli myös jälleen pitkä kaupunginhallituksen kokous tärkeine asioineen. Eli arki on rullannut tämän vaalirumban ohella ihan kiitettävällä sykkeellä. Loppuviikon ajan jatkan vaalitapahtumiin osallistumista. Vaaleihin saakka sisukkaasti ja sydämellä. <3 

Tiistaina olen tavattavissa Riksussa Kumelan K-Supermarketin edustalla klo 17-19 ja torstaina Asema-aukiolla klo 16-18 hernerokkatarjoilun merkeissä. Perjantaina suuntaan Lahteen, Prisma Holman piha-alueelle (klo 16-18) . Perjantai-iltana on suunnitelmissa osallistua myös iki-ihanan Et Cetera-kuoron Majataloiltaan Riksun keskuskirkossa klo 19. Lauantai onkin sitten viimeinen kamppispäivä ja silloin olen ensin Lopen vaalitorilla klo 10-12 ja sieltä suuntaan Hämeenlinnan Tiiriöön, Prisman edustalle. 

Jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, voit laittaa minulle myös meiliä osoitteeseen hannele.saari@elisanet.fi 

 Tule myös rohkeasti juttelemaan jos aikatauluihisi sopii! Nähdään! t. Hansu


Hannele Saari - Poliittinen blogi
Kaikki oikeudet pidätetään 2022
Luo kotisivut ilmaiseksi!