Joulukalenteri

Jotta jouluna mahdollisimman moni lapsi saisi kokea iloa hetkiä, tarvitaan meidän yhteistä joulumieltä. Avustusjärjestöjä on lukuisia, joiden kanavoimana apusi menee perille. Toki itsekin varmaan tunnet jonkun perheen tai yksinäisen, jonka joulua voit henkilökohtaisesti jollain tapaa ilahduttaa.

Huomasit varmaan, että KD :n kannatus oli noususuuntainen viimeisimmässä Ylen gallupissa joulukuussa. Kansalaiset ovat havahtuneet suunnanmuutoksen välttämättömyyteen. KD on pitänyt esillä selkeitä keinoja suunnanmuutokseen. Ja se on huomattu.

Tänään kolmantena Adventtina kalenterissani matkataan runon siivin talviseen lumimetsään. Eikö olekin ulkona niin kaunista!

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö vaikuttaa suoraan varhaiskasvatuksen laatuun ja lasten hyvinvointiin. Siksi se on erityisen tärkeää. Itse varhaiskasvatuksessa vuosia sitten työskennelleenä tiedän, että se on työtä, jolla todellakin on merkitys. Jokainen alan ihminen varmasti tiedostaa tämän ja haluaa tehdä työnsä niin hyvin kuin pystyy.

Hämeenlinnassa, Aulangonjärven itäpuolella, sijaitsee noin 97 hehtaarin luonnonsuojelualue, Sibeliuksen Metsä. Hämeenlinna on halunnut suojella valtakunnallisesti arvokkaan maiseman ja luonnonympäristön, jossa Sibeliuksen Finlandiakin on saanut inspiraationsa. Olen itsekin parina kesänä kiertänyt Aulangonjärven ja Sibeliuksen Metsä on ihastuttava....

Koulutuspolitiikka on se alue, josta minulla on pitkä arjen kokemus opettajana. Olen toiminut luokanopettajana vuodesta 2006 alkaen ja sitä ennen lastentarhanopettajana vuodesta 1991 alkaen.

https://youtu.be/3W96a93saKQ / Juha Tapio: Vaadin rauhaa
Adventti on odottamisen ja valmistautumisen aikaa. Valo lisääntyy sunnuntai sunnuntailta ennen joulua. Ensimmäisenä adventtina sytytetään yksi kynttilä, toisena kaksi, kolmantena kolme, ja neljäntenä adventtina valoaan levittää jo neljä kynttilää. Kynttilän liekki on vanhastaan ollut myös...

Hannele Saari - Poliittinen blogi
Kaikki oikeudet pidätetään 2022
Luo kotisivut ilmaiseksi!