Julkaisuja

Tälle sivulle päivittyvät uusimmat julkaisuni medioissa. Myös joulukuussa 2022 julkaisemani Hansun joulukalenterin luukut löytyvät myös tältä sivulta.  Niiden ajatukset ovat edelleen ajankohtaisia ja käsittelevät eduskuntavaaliteemojani. Tervetuloa tutustumaan lisää ajatuksiini!

Kesän aikana kuuntelin äänikirjana Juha Itkosen kirjan Teoriani perheestä. Miten koskettavaa oli kuulla lämmintä kerrontaa perhearjesta. Ja mikä hienointa, Itkonen tuo rehellisesti esiin isäksi kasvamisen vaiheita ja käsittelee avoimesti perheen eri aikakausia, sen iloja ja haasteita. Hän vuorottelee muistoissaan omassa lapsuuden perheessä, kuin...

Hallitusohjelma on ollut julki muutaman päivän. On luonnollista, että keskustelu käy vilkkaana puolesta ja vastaan. Monia asioita ihmetellään, kritisoidaan, mutta myös kiitetään. Kun tavoitellaan merkittävää suunnanmuutosta maamme talouden tilaan, se tarkoittaa vääjäämättä muutoksia totuttuun. Tämä hallituspohja ei tietenkään halua kurjistaa...

Toukokuu on kulunut mielenkiintoisesti osallistuessani hallitusneuvotteluihin Säätytalolla. Tänään tuli kuitenkin yllättäen eteen neuvottelutauko, kun PS halusi keksittyä jonkin aikaa ainoastaan maahanmuutto- ja ilmastoasioista neuvottelevien reformipöytien työskentelyyn. Piipahdan itsekin nyt virkatyössäni koululla.

Sydänlämmin kiitos ihan jokaiselle teille 478 :lle hämäläiselle, joiden mielestä juuri minä olisin ollut se paras kansanedustaja! Vaikka olisin toki toivonut enemmän ääniä, otan teiltä saamani äänet suurena luottamuksena vastaan.

Mitä tärkeitä asioita tulisi mielestäsi nostaa esiin päätöksenteossa? Voit laittaa minulle viestiä yhteydenottolomakkeella. Kiitos yhteydenotostasi!

Hannele Saari - Poliittinen blogi
Kaikki oikeudet pidätetään 2022
Luo kotisivut ilmaiseksi!