Eduskuntavaalit 2023

Teimme viime vuonna Kanta-Hämeen Kristillisdemokraattien aluevaltuustoryhmänä aloitteen ikäihmisten neuvolatoiminnan aloittamisesta hyvinvointialueellamme. Vielä odotamme vastausta ajatuksellemme.

Julkisessa keskustelussa on jo pidempään kannettu huolta lasten ja nuorten jaksamisesta, mielenterveydestä, väkivallalla oireilemisesta ja palveluiden puutteesta. Eikä suotta.

Tervetuloa kanssani matkalle kohti eduskuntaa! Tässä videossa kerron muutamista minulle tärkeistä asioista. Jos ne ovat tärkeitä myös sinulle, olen kiitollinen tuestasi. Tule seuraamaan poliitikko-profiiliani fb:ssä: Hannele Saari KD Häme

Olen sydämelläni ANNA ÄÄNI LAPSELLE -ehdokas eduskuntavaaleissa 2023. Kyseessä on Lastensuojelun keskusliiton kampanja, jolla halutaan edistää lasten hyvinvointia edistäviä teemoja ja tekoja. Lasten ja perheiden asiat ovat olleet koko poliittisen toimintani keskiössä aina. Koen, että minulla on asiantuntemusta ja näkemystä vaikuttaa lasten ja...

Pientä yhteenvetoa ja nopsaa ajatuksen virtaa vuoden 2022 poliittisista luottamustehtävistä. Vuosi on ollut työntäyteinen, mutta mielenkiintoinen.

Hannele Saari on Riihimäen kaupunginvaltuutettu sekä Kanta-Hämeen aluevaltuutettu. Hän johtaa Hämeen Kristillisdemokraatteja ja tuntee kokeneena luokanopettajana sekä opettajien että lasten nykyiset haasteet. Saari on nyt ensi kertaa myös eduskuntavaaliehdokkaana.

Hannele Saari - Poliittinen blogi
Kaikki oikeudet pidätetään 2022
Luo kotisivut ilmaiseksi!